Сватбена фотография

Почувствай

Вълнение, грация, решителност, съзерцание, любов. Но най-вече - доверие! Защото знаем какво правим.

Поискай

Прекрасно лавандулово поле разделено на две от тънка пътека, на която се срещат двамата влюбени. Предначертано е да бъдат заедно, каквато е и съдбата на всеки път на тази земя - да води към една и съща точка.

Улови

В света на сватбената фотография два погледа винаги се пресичат в магията на деня. Улавянето на такъв момент е красота, която отзвучава не само във времето, но и в поколенията, като по този начин се превръща в символ на любовта и семейството.

През окото на камерата за мен празникът на любовта напомня ренесансова картина, от онези на които хората, макар статични, създават впечатлението за постоянно движение. Влечението един към друг е усещане, което, за да се запечата на в паметта
на апарата, изисква понякога нетрадиционни умения.

Но най-вече познаване на това усещане.

През годините, в които съм се занимавал със сватбена фотография, наблюдавам, че красотата се проявява най-вече в идеите на младоженците. Хората с насълзени очи, хората, които изпитват това, което живота предлага са най-истинските и прекрасни същества на тази земя.

Добрата сватбена снимка е и суетенето, притеснението на роднините, високо вдигнатите ръце на кума, слисаните погледи на децата и очарованието от плавно преминаващия сватбен ден към нощта.


Тази картина се рисува с дни, за да може да пребори вълните на времето.

Запази безплатна консултация

FlashFrame СТУДИо

Професионални фотографски услуги от FlashFrame. 

 

Всички права запазени. © 2020