Продуктова фотография

Виж

Продуктовата фотография е част от търговската фотография, която се фокусира върху стоката и артикулите за продажба. Нейната цел е нищо повече от това да показва предмети във възможно най-добрата за тях светлина.

Поискай

Задачата, чиито отговори се търсят в случая е как да направим продуктите желани. Отговорът в този случай е доста семпъл и се корени изцяло в съзнанието на купувача, което добре познаваме.

Купи

Продуктовата фотография може да се погледне като еквивалентна на конвеерното производство, но всъщност е малко повече от това.

В ерата, в която онлайн търговията заема все по-водеща роля в търговския оборот, добре заснетият артикул прави разликата между разпознаваемост/приход и потъване в морето от стока. Продуктовата фотография в есенцията си е натюрморт, но с предмети. Потенциала на видимото е задължително да бъде изкаран на показ, така че наблюдаващият да може да си представи живота с него. Независимо дали става въпрос за онлайн платформа за продажба, каталог или афиш пред магазин - основните принципи се припокриват. Стига нещо да провокира вниманието и да интригува, то значи работата е свършена добре.

креативен процес

Можете да работите пряко с нашия креативен директор Мартин Стоименов.

Запази безплатна консултация

FlashFrame СТУДИо

Професионални фотографски услуги от FlashFrame. 

 

Всички права запазени. © 2020